Tips på en byggfirma i Nacka

Hej igen och trevligt att ni har klickat er in på min blogg. Det är fredag idag och jag tänkte tipsa er om en byggfirma som jag anlitade för att bygga mitt hus. Jag heter Lars och bor i Nacka. Jag byggde mitt hus för två år sedan och det var då jag hittade en byggfirma som gjorde ett fantastiskt jobb. Jag hade några problem med marken och byggherren sa att det kostade lite extra, men det var det värt för mig. De arbetade snabbt och smidigt och resultatet blev helt fantastisk.

Det kostar mycket att bygga nytt men det kostar också mycket oavsett egentligen vad det är man behöver hjälp med så det är värt att göra sin research för att hitta en bra byggfirma så att det blir rätt från början. Det finns ju tyvärr många företag i denna bransch som inte är seriösa men denna byggfirma är det och jag rekommenderar dem till er. Jag kommer inte att nämna firmans namn här på bloggen utan ni får göra lite research själva för att hitta byggfirman som passar just ert husbygge eller vad det än är ni behöver deras hjälp med. Jag har bara gjort ett inlägg om byggandet av mitt hus och hur det gick till, men det finns ju mycket mer man kan skriva om byggande och hus. Ni får gärna kommentera här om det är något ni vill att jag ska skriva mer om. Men det allra viktigaste är ju att ni som ska bygga eller renovera någonting får fatt i ett företag som är bra så kolla in vad tidigare kunder säger och kolla även att företaget har F-skattebevis och är momsregistrerade, då har ni kommit en bra bit på vägen.

Det var allt för den här gången och jag önskar er allt gott tills vi hörs igen!