När du ska måla om

Hejsan igen, det är en regnig morgon här i Partille och tyvärr ser det inte ut att bli bättre väder än på flera dagar. Jag ska prata om ett företag i det här inlägget som jag är nöjd med, och du kan läsa mer här om dem. Det är en firma för alla som söker en målare i Partille och jag måste säga att de gör ett fantastiskt jobb. För när man vill göra om hemma så kan det många gånger räcka med ny färg eller tapeter på väggarna för att göra skillnad och det är möjligt tack vare denna målarfirma.

Jag vet att det finns dem som är bra på att måla och tapetsera själva men jag är det inte. En gång försökte jag själv att hjälpa en vän att tapetsera men det blev inte riktigt professionellt, tapeterna hamnade lite snett och man såg tydliga märken av tapetklister. Det syntes att det inte var en professionell målare som gjort arbetet och så hade inte jag velat ha det hemma hos mig så därför var det aldrig ett alternativ för mig att måla och tapetsera själv här hemma så jag tog hjälp. Den här firman fick jag som rekommendation av mamma och mammas vänner som hade anlitat deras tjänster några gånger förut. Jag vet att man måste vara nöjd med det man får, särskilt om det är dyrt, och jag kan bara säga att jag blev mer än nöjd med målningen och tapetseringen i mitt hem. En annan sak som jag uppskattar är deras kundservice. De svarar på frågor och man känner att man är i centrum med sina önskemål och behov. Så om du är på jakt efter en målare i Partille så kan jag inget annat än att rekommendera att du hör av dig till denna firma.