Dermaestetic gjorde mig fin

God eftermiddag och välkommen! Hoppas du är lika taggad på det här inlägget som jag är, det jag tänkte prata med er om är företaget Dermaestetic. Det är hos dem jag har gått och gjort botox i Umeå, vilket jag gjorde för några veckor sedan.

Som sagt gick jag till dem för ett par veckor sedan, tanken var att med det besöket bli av med rynkorna i min panna. Jag har alltid haft väldigt synliga rynkor i min panna, vilket jag inte alls har varit bekväm med. Efter att ha tänkt mycket på det och olika behandlingar som kan hjälpa mig med det bestämde jag mig tillslut för botox. Det skulle hjälpa mig att bli av med rynkorna jag inte gillade. Nu har det gått några veckor sedan jag var hos det här företaget och gjorde botox i Umeå, vilket innebär att allt har läkt och jag äntligen har fått se det slutgiltiga resultatet. Därför tyckte jag att det passade perfekt att skriva det här inlägget nu, så jag kan dela med mig av min upplevelse och mina tankar kring behandlingen. Behandlingen i sig var inte alls lika obehaglig som jag hade föreställt mig, trots att jag var både rädd och nervös gick allt väldigt bra. Vilket berodde på personalen på det här företaget, de var extremt duktiga på att lugna ner mig. Jag tror de har fått göra det ett par gånger och därmed vant sig, hur som helst blev jag tillslut lite lugnare och vi kunde börja. Efter behandlingen förstod jag inte ens vad jag var nervös över, allt gick väldigt fort och man hann knappt tänka. Personligen tycker jag att det var skönt att det gick så fort som det gjorde, det finns ingenting att vara rädd för egentligen. Resultatet jag fick efter behandlingen är också riktigt bra, jag är otroligt nöjd över att jag har gjort botox i Umeå. Jag är även väldigt nöjd över att jag gick till det här företaget och gjorde det, de var extremt professionella och duktiga på sitt jobb.